Voimanpesän kesäohjelma 2022

Liikuntaryhmät:

 

11.5. klo 18.30-20.00  Voimanpesän virtuaalinen kehonhuolto  

Kesän aikana tehdään usein puutarhatöitä ja fyysistä ponnistelua esimerkiksi mökillä. Niiden vastapainoksi on hyvä säilyttää rentoutuminen ja venyttely. 11.5. alkaa kesäajan virtuaalinen kehonhuolto. Tarkoituksena on energisoida ja samalla palauttaa kehoa ja mieltä. Jottei kesätauko muodostu liian pitkäksi, tarjoan sinulle tätä lempeää kurssia.

Tällaisen kesäharjoituksen voit tehdä vakka kotinurmella, terassilla tai laiturilla. Jos sinulla on mökillä kenttää, voit rentoutua sielläkin linnunlaulu taustamusiikkinasi. Voiko ihanammin päivä enää alkaa? Heli Valkonen kuva omia kokemuksiaan näin:

"Olen tehnyt Voimanpesän kehonhuolto-harjoituksia viikottain virtuaalisesti. Miten helppoa onkaan köllähtää kotona lattialle, klikata Johannan lähettämän viestin linkkiä ja pistää lähetys pyörimään. On ihanaa, kun harjoituksen voi tehdä juuri silloin kun se itselle parhaiten sopii. Itse suosin ajankohtana myöhäistä iltaa, koska sen jälkeen on ihanaa jatkaa yöunille. Harjoituksen jälkeen tuleekin erityisen syvät yöunet.

Eikä joogastudioni ole aina ollut kotona sisätiloissa. Kesällä se oli mökin laiturilla. Olipa mahtavaa katsella sinistä taivasta ja kuunnella lintujen laulua. Vain mielikuvitus on rajana siinä, missä oma "joogastudio" milloinkin on. Yksi ikimuistoisin harjoite oli valoisana kesäyönä hiljaisuutta kuunnellen."

Kurssin kesto on 10 viikkoa: 11.5., 1.6., 8.6.,15.6., 22.6. 29.6. -Tauko heinäkuussa - 3.8., 10.8., 17.8. ja 24.8.

Hinta: 10 * 15€. Lasku tulee s-postiin.
Voit tulla mukaan myös kesken kauden.

2.6. klo 10.00-11.00 Porrasharjoitus aloittaa päivän. Porrasharjoituksen jälkeen on mahdollista huuhtoa hiet Kuuhankavedessä ja vastoa rantasaunassa. Ilmoittautuminen keskiviikkoiltana klo 18 mennessä.

3.6. klo 9.00-10.30 Aamujoogaa venesatamassa

Aamujooga on tarjolla perjantai aamuisin klo 9.00. Kokoontuminen venesatamassa. Annetaan kesätuulen hoitaa meitä. Kovalla tuulella ja sateessa joogaamme Voimanpesässä.

Kokoontumiset 3.6., 10.6., 17.6. ja 23.6.(to). 1.7.
Hinta: 20€/kerta. Viiden kerran kortti 75€. 

Aamujooga aloittaa päivän lempeästi. Sen jälkeen voi nauttia brunssin Ruokoniemessä. 

Ilmoittautumiset Aamujoogaan ja brunssille torstai-iltana klo 18 mennessä.

Voimakurssit:

 

18.5. alkaen Virtuaalinen villivihanneskurssi

Jos asut kauempana, tule mukaan virtuaaliselle kurssille. Saat viikon aikana tutustua kahteen uuteen kasviin. Viiden viikon aikana opit tunnistamaan kymmenen kasvia ja laittamaan niistä herkullista ruokaa. Opit myös säilömään villiyrttejä ja tutustut jokamiehenoikeuksiin. Juuri ennen Juhannusta sinulla on valmius tehdä ihastuttava ateria Suomen upeista villiyrteistä.

Viime vuoden kurssilaiset pitivät virtuaalisesta kurssista kovasti.

"Kiitos kurssista, tämä on ollut sopiva kokonaisuus ja alkuinnostus aiheeseen."
"Omasta puolestani kiitän erittäin onnistuneesta kurssista. Hurahdin nyt hortaan tämän avulla. Mielestäni kaksi kasvia/ kerta oli juuri oikea määrä. Kurssisi oli yksi iloisista ja voimaa antavista asioista tälle keväälle."

Hinta 45€
Ilmoittautuminen: 16.5.

 

2.6. klo 14-16 Aivoterveys

Itsehoito-kurssi Voimanpesässä aiheena aivoterveys. 

Kurssi jatkuu itsehoito-teemoin elokuussa. Hinta 40€/ kokoontuminen.

 


9.6. klo 17-20 Villivihanneskurssi

Villivihanneskurssi, kasvien tunnistamista ja ruoanvalmistusta. Palauta mieleen luonnon yrtit. Tule valmistamaan ruokaa yhdessä muiden kanssa. Saat varmuutta villivihanneksien käyttöön. 59€

 


16.6. klo 17-20 Hoida herkkyyttäsi

Tunnista erityisherkkyys -hoida herkkyyttäsi, vahvistu ja voimaannu. Erityisherkkiä on keskuudessamme 20% väestöstä. Herkkyys on lahja, jota tulee hoitaa. Miten tuet lastasi, joka on erityisherkkä. 59€  

 

28.6. alkaen  Virtuaalinen maksanpuhdistus -kurssi

Maksa osallistuu paitsi kehon puhdistamiseen, myös sokeri- ja rasvatasapainon säätelyyn, ruoansulatukseen, lihasvoimaan ja aivotoimintaan. Rasvoittunut maksa on jo yli miljoonalla suomalaisella, jopa lapsilla. On kuitenkin ilo tietää, että omilla valinnoillamme voimme puhdistaa maksaa ja auttaa samalla vyötäröämme kaventumaan. 

Kesä on monestakin syystä hyvää aikaa puhdistukseen. Tuolloin on tarjolla runsaasti vihanneksia ja marjoja omasta puutarhasta ja  lähiruokaa kaupasta. Myös luonnonvaraisia villivihanneksia on helppo yhdistää puhdistuskuuriin kesäaikaan. Kesä on myös loma-aikaa, mikä helpottaa puhdistuskuurin toteuttamista.

Toteutus on helppoa. Käytämme whatsAppia, jonka välityksellä yhteydenpito on vaivatonta. Osallistujat saavat mm.ruokalista-rungon ja kauppalistan sekä päiväohjelman. Voimme vertailla kokemuksia whatsAppin kautta.

Hinta: 45€

Ilmoittautuminen: 27.6. Laita mukaan puhelinnumerosi.

Lasku tulee sähköpostin kautta.

Palautetta edelliseltä kurssilta:
" Ruoka ilman maitotuotteita tuntui hyvältä."
"Maksanpuhdistus on vaikuttanut  hyvältä. 2,5 kg on hävinnyt ja 4 cm vyötäröltä kadonnut."
"Yritän jatkossakin vältellä sokeria."
"Huomaan kävellessä, että askel on kevyempi."

 

9.8. Syö itsesi terveeksi

Kesä on hyvä aika tehdä muutosta ravitsemukseen. Tällä kurssilla saat paljon ideoita ruokavalion muutokseen. Tulet tutustumaan hiljaiseen tulehdukseen ja miten voit välttää sitä. Opit valmistamaan ruokaa, joka hoitaa sinua. Tiedät, mitä jättää pois ja mitä suosia. Tämä kurssi on hyvä jatke maksan puhdistukseen.

Hinta 45€. Ilmoittautuminen 7.8. mennessä. Laita mukaan puhelinnumerosi. 

 


TILAUSKURSSI

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle ja ystävillesi, perheellesi tai työyhteisölle voimaannuttava hetki Hyvinvointipalvelu Voimanpesässä. Voimme valita kesäohjelmasta parhaat palat tarpeisiinne.

 

Johanna kukkakedolla kesä 2021