Voimanpesän virtuaalipalvelut

Livestream

Viikoittain venyttelyä ja rauhoittumista omaan olohuoneeseen. Vaihtuvat teemat.

Katso kalenteri

Tallenteet

Kehoa hoitavia tallenteita eri teemoin. Viiden viikon rytmissä.

Katso liikuntaryhmät

Voimakurssit

Ravitsemukseen ja kehon puhdistukseen liittyviä kursseja Whatsappin kautta.

Katso Voimakurssit

"Kiitos keskiviikon kehonhuollosta. Se oli sekä rentouttava että tehokas. Tein harjoituksen pätkissä ja palasin vielä alkuun uudelleen, koska se tuntui erityisen hyvältä."

"Etätoteutus on ollut lähitoteutusta helpompi sopeuttaa omiin aikatauluihin."

Miksi olisi hyvä rentoutua säännöllisesti?

Rentoutuminen on stressin vastavoima. Kun olemme stressaantuneita hermosto on ylivireystilassa. Oireena tästä saattaa olla unettomuus ja keskittymisvaikeudet. Voimanpesän virtuaalisissa rentoutumisharjoituksissa tarjotaan eri tapoja löytää tila, jossa keho ja mieli rauhoittuvat. Kaikille harjoitusmuodoille on yhteistä keskittyminen hengitykseen. Pitkät uloshengitykset rauhoittavat. Ne ohjaavat meditatiiviseen tilaan. Toinen tapa rauhoittaa on tehdä kieriviä harjoituksia. Ne poistavat stressiä ja asiakkaat pitävät niistä kovasti. Moni kokee, että niiden kautta rentous tulee kuin itsestään.

Harjoitukset ovat aina erilaisia, mutta yhteistä niille on pysähtyminen itsensä äärelle. Niiden tarkoitus on lempeästi ohjata läsnäoloon. Yhteistä näille harjoituksille on myös se, että ne sopivat kaikille. Miehet, naiset, nuoret ja iäkkäät voivat osallistua näille tunneille. Moni joka sairastaa pitkäaikaissairautta on saanut apua oireisiin näistä harjoituksista.

Kun rentoudutaan säännöllisesti, ei pääse syntymään kroonista stressitilaa. Stressi on yhteydessä 95% sairauksista.

Virtuaaliseen harjoitukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta rentoutumisesta. Kotoa löytyvät välineet auttavat sinua rentoutumaan. Jokainen tarvitsee säännöllistä huoltoa. Tulee tilanteita, jolloin harjoitus on hyvä tehdä kotona. Tilaamalla tallenteen saat helpotusta keholle ja mielelle samantien.

nainen luonnossa

Asenne ratkaisee.
Kiitollisuuskin on valinta, jota voi harjoitella.

VIRTUAALISET HARJOITUKSET

TALLENTEET
 

Tallenteet ovat aiemmin ohjattuja livestriimejä. Tallenteen voit lonastaa itsellesi ottamalla yhteyttä Voimanpesään. Huoltamosta löytyy kuvaus tallenteesta . Saat linkin mukana ohjeet, miten varautua rentoutumishetkeen. Tallenteet vaihtuvat säännöllisin välein. 4. jaksossa on tarjolla Syvävenyttely. Kaikki harjoitukset tarjotaan viiden harjoituksen kokonaisuuksina. Lähde mukaan seikkailuun.

1. Lyhyet rentoutumiset
2. Kehonhuolto
3. Syvävenyttely
4. Vapaaksi jännityksistä
5. Faskiakäsittely
6. Core: lantionpohja ja keskivartalo

 Nautinnollisia hetkiä Voimanpesän tallenteiden turvin. Niitä on tehty jo yli 4000 kertaa. Niistä on saatu apua rentoutumiseen ja kipujen karkoittamiseen sekä ennaltaehkäisyyn.

 

LIVESTRIIMAUS
 

Livestriimaus tapahtuu keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 ohjaajan kanssa samanaikaisesti tai omalla aikataululla ennen sunnuntaita klo 20.00.

Livestriimaukseen pääset mukaan ilmoittautumalla ohjaajalle sähköpostilla. 

31.8. Syvävenyttely, jatko 
19.10.Vapaaksi jännityksistä
23.11. Kehonhuolto
18.1 Faskiakäsittely ja läsnäoloharjoitus
22.2 Vapaaksi jännityksistä
5.4   Kehonhuolto 

Liikuntaryhmät

 

Ilmoittaudu

"Pelkkää hyvää sanottavaa kiireisen työpäivän jälkeen. Olen saanut vinkkejä rentoutumiseen ja unenlaatu on parantunut. Nautin joka kerrasta. Suosittelen!"

"Huomaan että kun alan tekemään harjoituksia, mielialani nousee heti. Huolet ja murheet puolittuvat ja keskityn täysin siihen mitä teen. Sinun loppusanasi ja hymy jättävät hyvän mielen."

VIRTUAALISET VOIMAKURSSIT
 

Voimanpesä tarjoaa Voimakursseja lähiohjauksena ja virtuaalisesti. Nämä virtuaaliset, ravitsemukseen ja suolistoon liittyvät kurssit ovat aina tarjolla. Jos olet kiinnostunut hoitamaan itseäsi ravinnon ja kehon puhdistamisen kautta, saa näistä kursseista paljon tietoa ja iloa. 

Tarjolla ovat kolme kurssia, jotka ilmoittautuja saa omaan Whatsappiin. Laita siis oma puhelinnumerosi ilmoittautumisen yhteyteen.

INNOSTU RUOANLAITOSTA

Tämä kurssi ohjaa terveellisen ruoan pariin. Tutustut ravitsemuksen peruspilareihin ja opit syömään sinulle oikealla tavalla. Saat voimaa myös ruoan ulkoasusta, sen väreistä ja sommittelusta. Kurssi on käytössäsi kaksi kuukautta. 

Ota yhteyttä

HYVINVOIVA SUOLISTO

Suolisto on hyvinvoinnin perusta. Monet ongelmat, joita koemme, esimerkiksi nivelkivut, ihottumat ja nenän tukkoisuus ovat suolistoperäisiä. Tällä kurssilla opit tuntemaan omaa elimistöäsi ja ymmärrät ravinnon ja stressin yhteyden suolistoon. Tutustut myös viivästyneisiin allergioihin ja niiden aiheuttamaan tulehdukseen kehossa. Näitä kaikkia voi hoitaa ja keho alkaa voida paremmin. Kurssi on käytössäsi neljä kuukautta. 

Ota yhteyttä

DETOX - PUHDISTA MAKSAA 

Tämä kurssi ohjaa sinut huomaamaan, millaisia oireita maksa antaa, kun se kaipaa huomiota. Saat runsaasti tietoa maksan toiminnasta ja opit, miten ravinto hoitaa koko kehoa. Maksa on mukana lähes kaikissa elintoiminnoissa, joten sen helliminen on perusteltua tasaisin väliajoin. Puhdistus tapahtuu ravintorikkaan ruoan avulla. Saat kurssilla selkeät ohjeet: päiväohjelma, ruokalistaehdotus, ostoslista kaupassakäyntiin. Kurssi sisältää myös ideoita maksan tukitoimiin muilla tavoin. Jos sinulla on verenohennuslääkitys, tämä kurssi ei ole sinua varten. Omaa mahdollista muuta lääkitystä ei pureta kurssin aikana. Kurssi on käytössäsi kahden kuukauden ajan. 

Ota yhteyttä

HINNASTO

LÄHIOHJAUS JA LIVESTRIIMAUS

Jäsenyys syksyllä 225€
Jäsenyys keväällä 225€

Kortti 5 kertaa 75€
Kortti 10 kertaa 150€

TALLENTEET 

5 kertaa 50€

VIRTUAALISET VOIMAKURSSIT

45€ / kurssi

 

Ilmoittaudu

VOIMAKURSSIT 

2022

8.10. KLO 11 -14  Hiljaisuuden päivä Hiljaisuus, kiireettömyys, yhteys luontoon ja rukous mahdollistavat sielun vaalimisen.

6.11. KLO 18 - 20.00  Valo - Pyhäinpäivän hiljentyminen, yinjooga Läsnäolo herättää meidät huomaamaan jokaisen hetken ainutlaatuisen kauneuden. Virtuaalinen harjoitus. 

2023

11.2. KLO 10-13 Joogabrunssi, nautinnollinen viikonlopun aloitus. Muistetaan tehdä sitä, mitä todella haluamme.

2.4. KLO 18-20 Hiljaisen viikon virtuaalinen rentoutuminen parin kanssa. Tee puolison kanssa tai hoida ystävää ja itseäsi. 

Ilmoittaudu