Voimanpesän Hyvinvointilomat

Lomia, joilta paluu ei tunnu raskaalta

Tule viettämään lempeä loma Lefkaksen saarelle Kreikkaan.

Hyvinvointilomiemme tarkoituksena on paitsi virkistää, myös antaa eväitä selvitä kotona odottavista asioista keveämmin. Viikon aikana saat pysähtyä pohtimaan omaa elämääsi tai vain nauttimaan siitä. Voimanpesän hyvinvointiloma sisältää:

  • ohjattua ohjelmaa ja paikallistuntemusta
  • kehonhuoltoa, pyöräilyä ja rentoa vaellusta
  • kasveja, luontoa ja ravitsevia makuja 

Etäisyyden ottaminen ja kiitollisuus ovat vahvimpia keinoja vaikuttaa henkiseen hyvinvointiin. Palauttavalla lomalla on pitkäkestoinen vaikutus. Jos arki alkaa sakata, voit aina palata Lefkaksen muistoihin ja ottaa oppimasi keinot käyttöön. 

Voimanpesän hyvinvointimatkasta haaveilu voi alkaa

Kevään matkan ajankohta on 9.5.-16.5.2022  

Tutustu matkaan ja laita viesti, mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan. 

Syksyn lomalla 19.9.-26.9.2022 keräät voimavaroja kaamosta kohti. Mikäli olet ollut Voimanpesän hyvinvointilomalla, syksyn lomalla on uusi ohjelma, josta varmasti myös nautit.

Voimanpesän hyvinvointilomat ovat elämyslomia!

Olemme lomailleet Lefkaksella lähes kymmenen vuoden ajan. Paikallistuntemuksemme ansiosta johdatamme retkeläiset kokemaan Lefkaksen todellisia helmiä.

Matkanjohtajina toimivat
Johanna ja Eino Havas

+358 50 3777 858
havasjohanna(at)gmail.com
Voimanpesän hyvinvointilomat facebookissa

Kreikan Lefkaksen saarella saat tutustua kauniiseen ja rauhoittavaan luontoon.

Kokonaishyvinvointia tukeva matka tehdään Joonianmerellä sijaitsevalle Lefkaksen saarelle. 

Hyvinvointiloman tarkoitus on auttaa irti joskus liian hektisestä arjesta. Matkalla pyritään kiireettömyyteen ja hetkessä olemiseen. Tähän ohjaa maisemanvaihdos, paikallisen luonnon ihmettely ja haluttaessa valokuvaus. Vaeltaen ja pyörän selästä tuntee tuoksut ja näkee paremmin sisiliskot, hyönteiset ja muut luonnon ihmeet.

Kreikkalaiset elävät vielä hyvin luonnonläheistä elämää. Paikallinen ruoka on lähiruokaa. Kreikkalaiset arvostavat luonnon tarjoamia villivihanneksia ja yrttejä. He tekevät kosmetiikkaa oman maaperänsä tuotteista. Kotiin viemisinä parhaita tuliaisia ovat Lefkaksen hunaja ja paikallinen oliiviöljy.

Lomainfo

Paikka: Kreikka, Lefkas
Hotelli: Porto Galini ****
www.portogalini.gr
Hotelli tripadvisorissa

Voimanpesä tarjoaa asiakkaalle ohjelman ja palvelut kokonaisuudessaan.

Matkatoimisto on vastuullinen matkanjärjestäjä. Lefkakselle voi matkustaa myös Aurinkomatkojen kautta ja  Tjäreborilla, mutta niiden lentojen aikataulut eivät ole tälle lomalle parhaat mahdolliset. Apollomatkojen lento maanantai aamuna 9.5. klo 7.05 on tämän vuoksi suositeltava.

 

Matkustamme, jotta näkisimme mikä on arvokasta arjessamme.