Voimanpesän Hyvinvointilomat

Lomia, joilta paluu ei tunnu raskaalta

Tule viettämään lempeä loma Lefkaksen saarelle Kreikkaan.

Hyvinvointilomiemme tarkoituksena on paitsi virkistää, myös antaa eväitä selvitä kotona odottavista asioista keveämmin. Viikon aikana saat pysähtyä pohtimaan omaa elämääsi tai vain nauttimaan siitä. Voimanpesän hyvinvointiloma sisältää:

  • ohjattua ohjelmaa ja paikallistuntemusta
  • rentoa vaellusta, hyvinvointia ja monipuolisia kehonhuoltoja
  • kasveja, luontoa ja ravitsevia makuja 

Etäisyyden ottaminen ja kiitollisuus ovat vahvimpia keinoja vaikuttaa henkiseen hyvinvointiin. Palauttavalla lomalla on pitkäkestoinen vaikutus. Jos arki alkaa sakata, voit aina palata Lefkaksen muistoihin ja ottaa oppimasi keinot käyttöön. Tällä lomalla on myös välitetty asiakkaan voinnista loman jälkeen. Halutessaan jokainen osallistuja voi liittyä Voimanpesän rentousryhmiin virtuaalisesti.

Voimanpesän hyvinvointimatkasta haaveilu voi alkaa

Kevään lomalla nautitaan Lefkaksen kukkameristä. Toukokuun loma on jo herättänyt kiinnostusta. Se vietetään 15.5.-22.5.2023.

Syksyn lomalla 18.9.-25.9.2023 keräät voimavaroja kaamosta kohti. Mikäli olet ollut Voimanpesän hyvinvointilomalla, syksyn lomalla on uusi ohjelma, josta varmasti myös nautit.

Tutustu matkaan ja laita viesti, mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan. 

Voimanpesän hyvinvointilomat ovat elämyslomia. Niistä on sanottu: Tämä oli elämäni paras loma!

Olemme lomailleet Lefkaksella kymmenen vuoden ajan kaikkina vuodenaikoina. Paikallistuntemuksemme ansiosta johdatamme retkeläiset kokemaan Lefkaksen todellisia helmiä.

Matkanjohtajina toimivat
Johanna ja Eino Havas

+358 50 3777 858

havasjohanna(at)gmail.com
Voimanpesän hyvinvointilomat facebookissa                instagram @voimanpesa

 

 

Kreikan Lefkaksen saarella saat tutustua kauniiseen ja rauhoittavaan luontoon.

Kokonaishyvinvointia tukeva matka tehdään Joonianmerellä sijaitsevalle Lefkaksen saarelle. 

Hyvinvointiloman tarkoitus on auttaa irti joskus liian hektisestä arjesta. Matkalla pyritään kiireettömyyteen ja hetkessä olemiseen. Tähän ohjaa maisemanvaihdos, paikallisen luonnon ihmettely ja haluttaessa valokuvaus. Vaeltaen ja pyörän selästä tuntee tuoksut ja näkee paremmin sisiliskot, hyönteiset ja muut luonnon ihmeet.

Kreikkalaiset elävät vielä hyvin luonnonläheistä elämää. Paikallinen ruoka on lähiruokaa. Kreikkalaiset arvostavat luonnon tarjoamia villivihanneksia ja yrttejä. He tekevät kosmetiikkaa oman maaperänsä tuotteista. Kotiin viemisinä parhaita tuliaisia ovat Lefkaksen hunaja ja paikallinen oliiviöljy.

Lomainfo

Paikka: Kreikka, Lefkas
Hotelli: Porto Galini ****
www.portogalini.gr
Hotelli tripadvisorissa

Voimanpesä tarjoaa asiakkaalle ohjelman ja palvelut kokonaisuudessaan.

Matkatoimisto on vastuullinen matkanjärjestäjä. Lefkakselle voi matkustaa myös Aurinkomatkojen kautta ja  Tjäreborilla, mutta niiden lentojen aikataulut eivät ole tälle lomalle parhaat mahdolliset. Apollomatkojen lento maanantai aamuna 15.5. ja 18.9. klo 7.05 on tämän vuoksi suositeltava.

 

Matkustamme, jotta näkisimme mikä on arvokasta arjessamme.